ALLY PAD

Hogy sose hagyjuk magára az autóban...

Tanúsítvánnyal rendelkező, tesztelt és jóváhagyott

Egy riasztórendszer, amely nem engedi, hogy magára hagyjuk a gyereket az autóban.

Az Ally Pad egy egyedülálló berendezés, amelyet az Inglesina számára hagytak jóvá, és megfelel a 122/2019 számú olasz miniszteri rendeletben meghatározott műszaki-konstrukciós és funkcionális előírásoknak.

Töltse le és olvassa el az Ally Pad megfelelőségi nyilatkozatát

Intelligent safety

Miért jó, ha használjuk a riasztórendszert?

Némelyik országokban, mint ahogy Olaszországban is, a közúti törvények előírják egy olyan rendszer használatát, ami megakadályozza annak kockázatát, hogy magára hagyják az autóban a 4 év alatti gyermekeket. Egy Olaszországba tett utazás során javasoljuk ennek a kötelezettségnek a teljesítését. Megvédi gyermekét és elkerüli a szankciókat.

ALLY PAD

Egy berendezés, amely nem engedi, hogy magára hagyjuk a gyereket. Az Ally Pad az egyetlen, amit az Inglesina autósülésekhez jóváhagytak.

Image

Értékelni fogja az Inglesina praktikusságát

Az Ally Pad könnyen és egyszerűen beszerelhető, egyedüliként minden Inglesina autósüléshez és autóban történő szállításhoz alkalmas mózeskosárhoz engedélyezett.

Az alkalmazás elérhető az App Store és Google Play számára

Az Ally Pad súlyérzékelőkkel van ellátva, amelyek az alkalmazás segítségével csatlakoznak az okostelefonhoz, vagy anélkül az Ally Key kulcstartóhoz.
Download it for free.

Minden Inglesina termékkel kompatibilis

Az Ally Pad riasztórendszer kompatibilis az összes Inglesina autósüléssel valamint autóban történő szállításra alkalmas mózeskosárral.

A csatlakozások száma az eszközhöz nincs korlátozva

Az Ally Pad az egész család számára készült. Minden egyes berendezés korlátlan számú eszközzel párosítható.

Praktikus Inglesina kiegészítők