ELEMENT

Natural Care for Baby Wellness

Pure Natural Fibers
Carefully Selected

 

Az Element termékcsalád teljesen természetes anyagokból készült, amelyeket gondosan választottak ki, hogy gyermekét élete első hónapjaiban minden olyan puhasággal és védelemmel üdvözöljék, amilyet csak a természet tud nyújtani.
Úgy tervezték, hogy biztosítsa a gyermek maximális jólétét, miközben tiszteletben tartja a környezet harmóniáját.

PAMUT
ÉS LEN

 

A len frissessége és a pamut tisztasága ideális az érzékeny gyermekbőr számára, és optimális hőkomfortot biztosít. Hogy az első pillanattól kezdve megóvjuk babáját, a pamut és a lenvászon kombinációját választottuk, két természetesen hipoallergén és légáteresztő anyagot. Fenntartható választás, amely garantálja a baba kivételes kényelmét.

Az Ön választása
a baba jövőjéért

 

Az Element termékcsaládot úgy tervezték, hogy csökkentse a környezetre tett hatását, így tökéletes választás gyermeke jövője szempontjából.

Image
Image

Quattro rendszer

 

Tökéletes megoldás arra, hogy az első pillanattól együtt lehessenek a babával, akár egy séta során vagy az autóban utazva. A gyermek jólétére és a kiválasztott anyagok fenntarthatóságára fordított figyelem a rendszer minden komponensében megtalálható: a Welcome Pad® matraccal felszerelt és Standup állvánnyal ellátott mózeskosárban, a Darwin autósülésben és a sportbabakocsiban egyaránt.

Sportovní kočárek Inglesina Element s potahy z bavlny a ze lnu.

Sportbabakocsi

Könnyű, kompakt és jól használható, ugyanakkor rendkívül kényelmes a gyermek számára.

Hudební houpací lehátko Inglesina Element s potahem z bavlny a ze lnu

Lounge

Kényelmes, teljesen természetes anyagokból készült zenélő pihenőszék, amelyet úgy terveztek, hogy csökkentse a környezetre tett hatását.

Elegantní přebalovací taška Inglesina Element vyrobená z bavlny a ze lnu

Pelenkázótáska

Tágas méretű táska, hogy a szülőknek minden kéznél legyen, amire szükségük van. Akár utazik a család, vagy csak egy sétára indul, minden benne lesz.