kombinace Inglesina

Inglesina Quattro rendszer

Eleinte az újszülötteknek sok alvásra van szükségük. Olyannyira, hogy napközben is sokszor álomba merülnek. Ezért is alkotta meg az Inglesina a Quattro rendszert, amely lehetővé tesz bármilyen helyváltoztatást az alvó babával anélkül, hogy fel kellene ébreszteni. Így biztosítja az egészséges pihenést és a biztonságos alvást.

APTICA

Stílusos crossover

A Quattro rendszer tökéletesen illik bármilyen alkalomhoz. Rendkívül kényelmes a babának, könnyen kezelhető a szülőknek.

kombinace Inglesina Aptica

APTICA QUATTRO rendszer

Ez a rendszer mózeskosárból, sportülésből, autósülésből, STAND UP állványból és APTICA vázból tevődik össze. Tökéletes társ sétához, vásárláshoz vagy autós utazáshoz anélkül, hogy fel kellene ébreszteni a babát.

APTICA DUO rendszer

Ha már van kiválasztott autósülés, jól jöhet az Duo szett. Ugyanazokból a termékekből áll, mint a Quattro rendszer, csak autósülés nélkül.

 

kombinace Inglesina Aptica

ELECTA

Városi csillag

Az Electa babakocsi ideális a városi élethez. A már-már hihetetlenül alacsony súlya és kompaktsága lehetővé teszi, hogy bárhová eljusson vele anélkül, hogy korlátozná gyermeke kényelmét vagy biztonságát.

APTICA XT

Adaptív felfüggesztés

Egy babakocsi a korlátozások nélküli sétákhoz. Az egyes kerekek önállóan állítható felfüggesztésének egyedi megoldása biztosítja a különböző útfelületekhez való alkalmazkodást. Alkalmazkodik a növekvő gyermek súlyának változásához is.

Image

Aptica XT rendszer Quattro

Minden benne van, ami a természetjáráshoz vagy a gyermek autóban való szállításához szükséges. Mózeskosár, sportülés, autósülés és állvány otthonra, hogy ne kelljen felébreszteni a gyereket hazaérkezés után.

Aptica XT Duo rendszer

Ha már van kiválasztott autósülés, jól jöhet a Duo szett, amely tartalmazza a mózeskosarat, a sportülést és az állványt otthoni haszálatra.

Image

TRILOGY

Élvezd a várost

Könnyedségének és kompaktságának köszönhetően ideális a városba.

KELLEMES FOGADTATÁS

Fedezze fel a Welcome Pad® matracot

Egy újszülött baba törékeny és védtelen. Elhagyja biztonságos helyét, hogy szembenézzen a külvilággal: segítsen neki, hogy biztonságban és védve érezze magát. Az innovatív Welcome Pad® matracnak köszönhetően mindig a megfelelő testhelyzetben fog feküdni a baba. Minden mózeskosár tartozéka.